Elewijt Center is een centraal gelegen, makkelijk te bereiken, modern vergader- en congrescentrum met 20 vergaderzalen die ruimte bieden aan groepen van 4 tot 400 personen. Deze diversiteit aan zalen maakt het voor grote groepen mogelijk om zowel in plenum te vergaderen als in werkgroepen. Meerdere vergaderzalen beschikken trouwens over werkgroeplokalen.

Een professionele omgeving.

De vergaderzaal wordt door ons naar uw keuze opgesteld. Bovendien is in elke vergaderzaal het nodige didactisch materiaal (whiteboard, flipchart, overheadprojector) aanwezig.

Data-aansluitingen, LCD-projectoren, geluidsversterking, dasspeldmicrofoons, video, PC of laptop … zijn in-house beschikbaar en te verkrijgen op aanvraag, mogelijk met technische ondersteuning.
In zes zalen zijn vertaalcabines standaard ingebouwd! We hebben vergaderzalen met slechts één vertaalcabine, maar ook vergaderzalen waar 10 talen simultaan kunnen vertaald worden. Elewijt Center kan ook voor simultaantolken zorgen.

Elewijt Center neemt alle ondersteunende taken voor zijn rekening, zoals bijvoorbeeld de organisatie van avondactiviteiten buitenshuis of van transfers van en naar de luchthaven. Vraag het ons, wij doen het!

Secretariaatsondersteuning zoals fax, fotokopiëren,... kan via onze receptiemedewerkers die alles doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Aan de receptie vindt u eveneens een PC hoek met gratis internet. WiFi is overal beschikbaar.

Een waaier aan mogelijkheden.

Voor dagvergaderingen stellen we onze vergaderpakketten voor. Eenvoudig en scherp geprijsd! Uw vergaderpakket omvat alles: van zaalhuur, middaglunch tot koffiepauzes.

Wens je een zaal te huren voor slechts een halve dag of een avond, dan kan dit uiteraard ook. Ook een combinatie met een diner of lunch is mogelijk. Vraag naar onze prijzen. Een driegangendiner in ons Restaurant Petite Venise kan bijvoorbeeld al vanaf 27 €, exclusief BTW, of een dagmenu in ons Restaurant Rubens vanaf 14,65 €, exclusief BTW.

Elewijt Center is ook de ideale locatie voor een beurs of een event. We hebben ruimte om info-stands te plaatsen, we helpen je bij het optimaal gebruiken van de ruimte die Elewijt Center voor dit soort gebeurtenissen kan bieden.

Elewijt Center is de geschikte locatie voor residentiële of niet-residentiële seminaries of congressen. We beschikken over een zakenhotel dat alles biedt wat u nodig heeft. En dat op een boogscheut van de luchthaven van Zaventem. En voor de wagens hebben we een ruime gratis parking ter beschikking.

U zal het merken. Zo wat alles is mogelijk in Elewijt Center. Contacteer ons via het contactformulier, of bel ons op nummer +32 15 62 72 72 en vraag naar Ann, Evy of Jonathan.

© 2016 Elewijt Center vzw - Alle rechten voorbehouden - gemaakt door Arte Sjok - Aanmelden

meeting & congres hotel zalen catering archief contact Tips